Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Επιτέλους διακοπές !

Πρώτος σταθμός Σαντορίνη




Κ. Μαλέας




Δέκα μέρες στη Σαντορίνη παρέα με τους Πιερ Μισόν (Βίοι ελάσσονες), Χαβιέ Μαρίας (Καρδιά τόσο άσπρη), Αντώνη Σουρούνη (Οι συμπαίχτες), Μισέλ Ουελμπέκ (Η επέκταση του πεδίου πάλης), Ουίλιαμ Μπέρνετ (Το τέλος της διαδρομής), Φίλιπ Ντικ (The minority report & άλλα διηγήματα), Ζίγκμουντ Μπάουμαν (Ζωή για κατανάλωση), Άγγελο Σικελιανό (μια ανθολογία από τον Λορεντζάτο), Σπύρο Κατσίμη (Η παλαιά διαδρομή).
Είμαι μάλλον πολύ αισιόδοξος να πιστεύω ότι θα τα διαβάσω όλα αυτά... Και να σκεφτεί κανείς πως είχα διαλέξει άλλα τόσα, αποφάσισα όμως αυτή τη φορά να φανώ πιο ρεαλιστής...

6 σχόλια:

librarian είπε...

Και που ξέρεις, μπορεί και να τα διαβάσεις τελικά, να τα ξεφυλλίσεις, να τα αρχίσεις και να τα αφήσεις, όπως και να έχει σίγουρα θα σου κάνουν παρέα.
Καλό καλοκαιρινό διάβασμα παιδιά!

Ελένη Μπέη είπε...

Καλά να περάσετε και καλά διαβάσματα!
Στη Σαντορίνη μην παραλείψετε την επίσκεψη στο ηφαίστειο (τις επισκέψεις στην αρχαία Θήρα και το Ακρωτήρι τις θεωρώ μάλλον δεδομένες).
Καλά ταξίδια!

Ετερώνυμος είπε...

Την "πιανίστρια" της Γέλινεκ πότε θα την πιάσεις; Άσε,από φθινόπωρο καλύτερα,μη σου βγει το καλοκαίρι απ'τη μύτη...!
Καλές διακοπές,να χαρείτε τη θάλασσα και τη δόξα του ήλιου!

Ετερώνυμος είπε...

Α,και κάτι άλλο.Συγνώμη για το θάρρος,αλλά έως ότου αλλάξει ο χρόνος,να ελπίζω σε μία ανάρτηση για τη Γέλινεκ; Έχω ψάξει με πάθος κι επιμονή ερευνητή-φυσιοδίφη,αλλά δε βρήκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ πραγματικά αξιόλογη και σωστή παρουσίαση έργου της σε blog.Αν ασχοληθείς εσύ,Ναυτίλε,η ποιότητα του αποτελέσματος είναι εκ προοιμίου εξασφαλισμένη! Αυτά και ζητώ συγνώμη για την "παρατυπία"(αλίμονο αν κάθε αναγνώστης ζητούσε απ'τον μπλόγκερ να αναρτήσει θέματα της αρεσκείας του)
ΥΓ:Το σχόλιο το άφησα εδώ,για να μην ζηλέψουν κι άλλοι κι αρχίσουν τις παραγγελιές...! :-)

ναυτίλος είπε...

Σύμφωνοι, ετερώνυμε, σου υπόσχομαι μες στο φθινόπωρο μια ανάρτηση με την πιανίστρια. Άργησα να σου απαντήσω γιατί τώρα μόλις πρόσεξα το σχόλιό σου.
ΥΓ. Εννοείται ότι αποδέχομαι την "παραγγελιά", γιατί μου αρέσει η Γέλινεκ.

Ετερώνυμος είπε...

Ευχαριστώ από καρδιάς,Ναυτίλε και συγνώμη αν ήμουν πιεστικός...