Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Ναυτίλος στη Χίο







Ο Ναυτίλος ξεκινά τις διακοπές του στη Χίο. Θα μείνουμε δέκα μέρες στον Εμπορειό, δίπλα στην παραλία Μαύρα βόλια. Η κινητή μου βιβλιοθήκη περιλαμβάνει τη "Φυγή του κυρίου Μοντ" του Σιμενόν, το "Τετράδιο" του Σαραμάγκου, το "Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω" του Νάσου Θεοφίλου, την "Πλατφόρμα" του Ουελμπέκ, το "Ανολοκλήρωτο παρελθόν" του Ούγκο Κλάους και το "Ερώτων και αοράτων" του Γιώργου Παναγιωτίδη. Τώρα τι απ' όλα αυτά θα προλάβω να ολοκληρώσω, είναι άλλο θέμα!





7 σχόλια:

Κατερίνα Μαλακατέ είπε...

Να περάσετε καλά. Είμαι σίγουρη πως θα τα τελειώσεις όλα, όταν είναι χαλαρός κανείς κάνει αυτά που αγαπά πιο πολύ.

Ρουμπάκης Γιάννης είπε...

Καλές διακοπές και καλά διαβάσματα.

ναυτίλος είπε...

Σας ευχαριστούμε!
Βρισκόμαστε ήδη από την Παρασκευή στη Χίο,που ομολογουμένως είναι υπέροχη. Το Σάββατο το περάσαμε σε ένα μοναδικό χωριό, στο επίνειο του οποίου μένουμε: το Πυργί. Δεν φανταζόμασταν ότι υπάρχουν τέτοια χωριά!

Ανώνυμος είπε...

Χίος η αγαπημένη μου! Πρώτη φορά σάς γράφω, η Χίος είναι η αφορμή.
Να πάτε στο σπήλαιο στο Άγιο Γάλας και να φάτε χεράτα μακαρόνια στο Πιτυός.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να συστηθώ... Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχόμαστε να περάσετε εκπληκτικά στην πανέμορφη Χίο και να απολαύσετε τις αναγνώσεις σας! Εμείς θα είμαστε εκεί τον Αύγουστο και περιμένουμε tips πολλά όταν γυρίσετε με το καλό(Χρυσανθάκι μου μού το υποσχέθηκες..).

Φιλιά πολλά
Βίκυ από Αρνεμ

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Ωραία βιβλία κι εύχομαι να τα χαρείτε όλα ανάμεσα στις βόλτες (το Πυργί εκπληκτικό). Όμως.. όμως..ούτε μια γυναίκα στη λίστα σας..