Σημειώσεις: Οι παραπάνω φωτογραφίες από τους Ολύμπους είναι της Χρυσάνθης, καθώς και των δύο προηγούμενων αναρτήσεων από τα Μεστά και το Πυργί. Η Χίος, με τα μοναδικά της μεσαιωνικά μαστιχοχώρια (24 στον αριθμό!), τον λαβυρινθώδη Κάμπο της και τις υπέροχες (δυτικές) παραλίες της, είναι εντυπωσιακή. "Η φυγή του κυρίου Μοντ" (μετά της κυρίας Μοντ σ' αυτή την περίπτωση) έλαβε τέλος. Δεν κράτησε παρά εννέα μέρες όλες κι όλες!
Σάββατο 7 Ιουλίου 2012
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
4 σχόλια:
Οι περίεργοι αναγνώστες σας θέλουν περισσότερες περιηγητικές λεπτομέρειες από τη Χίο. Μην κρατάτε(!) για τον εαυτό σας τη μαγεία της Ελλάδας που αγαπάμε. Τα βιβλία που πήρατε μαζί σας καταφέρατε να τα διαβάσετε;
Η Χίος ήταν πράγματι μαγευτική.
Τα βιβλία τα διάβασα όλα πλην του Παναγιωτίδη. Ο Ουέλμπεκ με απογοήτευσε αλλά ο Σιμενόν και ο Κλάους με αποζημίωσαν...
Πολύ το "φοβόμουν" αυτό με τον Ουελμπέκ - όταν πριν καιρό διάβασα την "Πλατφόμα" μού φάνηκε τόσο θλιβερή... Να διαβάσουμε,όμως, λίγα περισσότερα γι' αυτά τα καλοκαιρινά αναγνώσματα; :-)
Καλή επάνοδο!
Η αλήθεια είναι πως αν αφαιρέσεις τα πηδήματα από την Πλατφόρμα,δε μένει και τίποτα που να συγκροτεί μυθιστόρημα.Ωστόσο,εμένα μου αρέσει να διαβάζω Ουελμπέκ,μού είναι πια οικεία η οσμή της κατάθλας του και τον παίρνω σαν ναρκωτικό.
Βαριέμαι του θανατά τα νησιά,αλλά οι μαστιχολιχουδιές της Χίου είναι ένα όνειρο...
Καλώς μας ήρθατε
Δημοσίευση σχολίου