Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Επιτέλους διακοπές !

Πρώτος σταθμός Σαντορίνη
Κ. Μαλέας
Δέκα μέρες στη Σαντορίνη παρέα με τους Πιερ Μισόν (Βίοι ελάσσονες), Χαβιέ Μαρίας (Καρδιά τόσο άσπρη), Αντώνη Σουρούνη (Οι συμπαίχτες), Μισέλ Ουελμπέκ (Η επέκταση του πεδίου πάλης), Ουίλιαμ Μπέρνετ (Το τέλος της διαδρομής), Φίλιπ Ντικ (The minority report & άλλα διηγήματα), Ζίγκμουντ Μπάουμαν (Ζωή για κατανάλωση), Άγγελο Σικελιανό (μια ανθολογία από τον Λορεντζάτο), Σπύρο Κατσίμη (Η παλαιά διαδρομή).
Είμαι μάλλον πολύ αισιόδοξος να πιστεύω ότι θα τα διαβάσω όλα αυτά... Και να σκεφτεί κανείς πως είχα διαλέξει άλλα τόσα, αποφάσισα όμως αυτή τη φορά να φανώ πιο ρεαλιστής...

7 σχόλια:

librarian είπε...

Και που ξέρεις, μπορεί και να τα διαβάσεις τελικά, να τα ξεφυλλίσεις, να τα αρχίσεις και να τα αφήσεις, όπως και να έχει σίγουρα θα σου κάνουν παρέα.
Καλό καλοκαιρινό διάβασμα παιδιά!

Ελένη Μπέη είπε...

Καλά να περάσετε και καλά διαβάσματα!
Στη Σαντορίνη μην παραλείψετε την επίσκεψη στο ηφαίστειο (τις επισκέψεις στην αρχαία Θήρα και το Ακρωτήρι τις θεωρώ μάλλον δεδομένες).
Καλά ταξίδια!

Ετερώνυμος είπε...

Την "πιανίστρια" της Γέλινεκ πότε θα την πιάσεις; Άσε,από φθινόπωρο καλύτερα,μη σου βγει το καλοκαίρι απ'τη μύτη...!
Καλές διακοπές,να χαρείτε τη θάλασσα και τη δόξα του ήλιου!

Ετερώνυμος είπε...

Α,και κάτι άλλο.Συγνώμη για το θάρρος,αλλά έως ότου αλλάξει ο χρόνος,να ελπίζω σε μία ανάρτηση για τη Γέλινεκ; Έχω ψάξει με πάθος κι επιμονή ερευνητή-φυσιοδίφη,αλλά δε βρήκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ πραγματικά αξιόλογη και σωστή παρουσίαση έργου της σε blog.Αν ασχοληθείς εσύ,Ναυτίλε,η ποιότητα του αποτελέσματος είναι εκ προοιμίου εξασφαλισμένη! Αυτά και ζητώ συγνώμη για την "παρατυπία"(αλίμονο αν κάθε αναγνώστης ζητούσε απ'τον μπλόγκερ να αναρτήσει θέματα της αρεσκείας του)
ΥΓ:Το σχόλιο το άφησα εδώ,για να μην ζηλέψουν κι άλλοι κι αρχίσουν τις παραγγελιές...! :-)

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

ναυτίλος είπε...

Σύμφωνοι, ετερώνυμε, σου υπόσχομαι μες στο φθινόπωρο μια ανάρτηση με την πιανίστρια. Άργησα να σου απαντήσω γιατί τώρα μόλις πρόσεξα το σχόλιό σου.
ΥΓ. Εννοείται ότι αποδέχομαι την "παραγγελιά", γιατί μου αρέσει η Γέλινεκ.

Ετερώνυμος είπε...

Ευχαριστώ από καρδιάς,Ναυτίλε και συγνώμη αν ήμουν πιεστικός...