Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Οι διακοπές συνεχίζονται !Δεύτερος σταθμός: ΣκόπελοςΜετά από τη Σαντορίνη σειρά έχει η Σκόπελος.Στην παρέα των προηγούμενων συγγραφέων θα προστεθεί ο Τόμας Μαν (Μπούντεμπροκ), ο Γιόζεφ Ροτ (το εμβατήριο του Ραντέτσκι), κι ο Μαρσέλ Σβομπ (Φανταστικοί βίοι).

5 σχόλια:

Πόλυ Χατζημανωλάκη είπε...

Με το «ημερολόγιο διακοπών» που μοιράζεστε μαζί μας, μετατρέποντάς το σε ημερολόγιο αναγνώσεων επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά ότι «δεν υπάρχουν ίσως μέρες των διακοπών που να τις ζήσαμε τόσο απόλυτα, όσο εκείνες που πιστέψαμε ότι αφήσαμε να περάσουν χωρίς να τις ζήσουμε, δηλαδή συντροφιά με ένα βιβλίο αγαπημένο.»

Καλή συνέχεια.

Pellegrina είπε...

Γεια. Εγώ πανω από την καλντέρα δεν μπορώ να διαβάσω απολύτως τίποτα! Όσες φορές και να τη δω. (σε άλλα σημεία του νησιού ναι)

Artanis είπε...

Λατρεμένη η Σκόπελος...Συνδιασμένη με έναν μεγάλο έρωτα...
καλημέρα απο ΝΖ, καλόν υπόλοιπο Αύγουστο...

Babis Dermitzakis είπε...

To Μπούντεμπρουκς φανταστικό. Και ο συγγραφέας ήταν τότε νεαρότατος. Καλή συνέχεια διακοπών.

Ανώνυμος είπε...

色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive